Flóder festés

Flóder technika: faerezet festés szinte bármilyen felületre

Ezt a festési technikát a díszítőfestõ mesterek féltve őrzött titokként adtak tovább a legügyesebb tanítványaiknak!

A munka során a festő fafelületet varázsol az alapfelület helyére, úgy, hogy a fa mintázatát kézzel festi rá a kiválasztott felületre. Az így elkészült munka nemcsak látványnak gyönyörû, de igényes és idõtálló megoldás is.

Ilyen, nagyapám által készített flóderezett ajtók díszítik például a Parlament és a Magyar Nemzeti Bank épületét.

A fehérre festett nyílászárók az idő múlásával besárgulnak, megkopnak. Felújításuk a lakás festésével egyidejűleg aktuálissá válik. Az általam képviselt faerezési technikával az ajtók és ablakok (esetleg bútorok) megújulnak.

Az így elkészített felület fa mintát kap, a szemnek rendkívül kellemes, tapintásra a nyers fának megfelelő érzetet kelt, és mindemellett az élettartama is megnő.

Egy egyszerű furnér ajtót az Ön igényeinek megfelelően akár kazettás, több színűre pácolt ajtóvá változtatok. Egy műanyag nyílászárót fává varázsolok. Fém garázskapuját anélkül cserélheti pácolt cseresznye fából készült kapura, hogy újat kéne vennie.

Szinte minden felületet díszíthetünk faerezettel, így:

  • egyszínűre mázolt ajtókat, ablakokat,
  • új és régi, kopott nyílászárókat,
  • műanyag nyílászárókat, fém kapukat, garázskapukat,
  • konyhabútort, beépített szekrényt, egyéb bútorokat,
  • falfelületeket,
  • páncélszekrényt, gramofontölcsért, lábazatokat stb.


Az Ön igényei szerint bármilyen szín megrendelhetõ, a lakás berendezéséhez igazodva vagy akár egyedi elképzelése szerint is.

Tisztelt Takács Úr, Teljesen elégedett vagyok a munkájával, köszönöm az érdeklődését. Azért választottam Önöket, mert ezt a munkát korábban senki nem vállalta el. Semmiben nem csalódtam. Korrekt, szép munkát kaptam. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

Szabó Sándor

Bp, XV. Apolló u.

Szervusz Gábor, Összetett feladat volt, komoly repedéseket és vésésnyomokat kellett glettelni, festeni, több helyen hálóval, élvédővel is megerősíteni. Ezen nem csak festéssel kapcsolatos feladat volt. A végeredmény remek, köszönöm a gyors, precíz, igényes munkát!

Zsolt és Szilvi

Mandala Kert Lakópark

Ön biztosan nem fog tanulópénz
fizetni nálunk!

30 év van a hátunk mögött ebben a szakmában. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy már kiöregedtünk belőle.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk, amivel biztosíthatjuk Önt afelől, hogy nálunk nem kell súlyos tanulópénzeket fizetnie.

Ingyenes felmérés

A felmérés, és árkalkuláció nálunk DÍJMENTES! Bár kevesen tudják, hogy ez a folyamat is sok befektetett munkát, és időt igényel, mi továbbra sem kérünk a felmérésért térítést.

Tartjuk a határidőt

Határidőre befejezzünk az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A határidőt saját hibánkból a lehető legritkább vis major esetekben lépjük át.

Nincs alkohol

Sem a vezető szakember, sem az esetleges segítő nem fogyaszt semmilyen körülmények között alkoholt a munka előtt alatt, vagy közvetlen utána. Mi büszkék vagyunk csapatunkra.

Kellő tisztelet

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. Nem lesznek ordibálások, az utcáról szép lányoknak odafütyülések.

Ha úgy érzi, hogy amit eddig olvasott az jól hangzik, kérem, hogy keressen meg minket telefonon, és bizonyosodjon meg róla, hogy bennünk valóban nem fog csalódni.

Kisebb-nagyobb festő gondjait, mázolási problémáit, akár kőműves munkákkal kiegészítve magas színvonalon fogjuk megoldani.