Szobafestés

Önt is bosszantja, hogy a legtöbb szobafestő csak lerázza, mert nem egy villát szeretne kifestetni, hanem csak egy beázást eltüntetni?

Önt is rázta már le szobafestő, vagy bármilyen szakember csupán azért, mert nem egy nagyobb megbízásra szeretett volna őt felkérni? Fárasztó már, hogy a kis munkákra nem vállalkozik egyetlen szobafestő sem?

Pontosan értjük, hogy ami kis munkának tűnik egy szobafestő számára, az attól még igen is komoly gondot jelent Önnek. Éppen ezért mi készséggel állunk rendelkezésére kis munkákkal kapcsolatban. Sőt, nálunk az ilyen jellegű szobafestő munkák kimondottan előnyt élveznek!

Széles mosollyal bólintunk rá, olyan felkérésekre, mint:

  • Egy helyiség tisztasági festése, legyen az egy kisebb hálószoba, vagy egy 20 nm-es konyha.
  • Ha néhány nyílászárót újra szeretne mázoltatni, de úgy, hogy ne legyen csíkos, foltos, repedéssel teli.Sőt, mindezt egy különleges flóder technikával végezzük.
  • Beszakadt a gipszkarton fal, amit szeretne rendbe hozni, majd a megfelelő színre átfestetni? Nem probléma!
  • Van egy tenyérnyi beázás a fürdőszoba mennyezetén? Foltmentesen, elütés nélkül kijavítjuk!
  • A leesett vakolat újra húzása és annak újra festése sem jelent akadályt. Igen, jól olvasta!


Nem kell Önnek végigjárnia még egy újabb tortúrát, hogy az „apróbb” kőműves munkákra megfelelő szakembert találjon. Ránk nem csak abban számíthat, hogy elvégezzük a festést-mázolást, de ha a felület némi kőműves korrekcióra szorul, akkor azt is elvégezzük Ön helyett, és nem is olyan felületes színvonalon.

Tisztelt Takács Úr, Teljesen elégedett vagyok a munkájával, köszönöm az érdeklődését. Azért választottam Önöket, mert ezt a munkát korábban senki nem vállalta el. Semmiben nem csalódtam. Korrekt, szép munkát kaptam. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

Szabó Sándor

Bp, XV. Apolló u.

Szervusz Gábor, Összetett feladat volt, komoly repedéseket és vésésnyomokat kellett glettelni, festeni, több helyen hálóval, élvédővel is megerősíteni. Ezen nem csak festéssel kapcsolatos feladat volt. A végeredmény remek, köszönöm a gyors, precíz, igényes munkát!

Zsolt és Szilvi

Mandala Kert Lakópark

A megfelelő szobafestő megtalálása
nem lesz többé kockázatos vállalkozás

A szobafestő szakmában a munka jelentős része ajánlásokból jön össze. Biztos először Ön is az ismerősétől kérdezte, hogy tud-e ajánlani egy megbízható szobafestőt.

Vállalkozásunk legfőbb stabilitása ezekra az ajánlásokra épül, ami azt is jelenti, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy Önt könnyelműen, és színvonaltalanul szolgáljuk ki.

Ön biztosan számíthat arra, hogy:

Ingyenes felmérés

A felmérés, és árkalkuláció nálunk DÍJMENTES! Bár kevesen tudják, hogy ez a folyamat is sok befektetett munkát, és időt igényel, mi továbbra sem kérünk a felmérésért térítést.

Tartjuk a határidőt

Határidőre befejezzünk az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A határidőt saját hibánkból a lehető legritkább vis major esetekben lépjük át.

Nincs alkohol

Sem a vezető szakember, sem az esetleges segítő nem fogyaszt semmilyen körülmények között alkoholt a munka előtt alatt, vagy közvetlen utána. Mi büszkék vagyunk csapatunkra.

Kellő tisztelet

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. Nem lesznek ordibálások, az utcáról szép lányoknak odafütyülések.

Ha úgy érzi, hogy amit eddig olvasott az jól hangzik, kérem, hogy keressen meg minket telefonon, és bizonyosodjon meg róla, hogy bennünk valóban nem fog csalódni.

Kisebb-nagyobb festő gondjait, mázolási problémáit, akár kőműves munkákkal kiegészítve magas színvonalon fogjuk megoldani.

Néhány referencia: